Klanten

 Een willekeurige greep uit onze klanten & partners:

Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race is een jaarlijks terugkerend groots evenement waarbij de wereldtop wielrenners vertegenwoordigd is.

Cologne Classic

De Ridder Ronde van Maastricht

Dit gratis toegankelijk wielerevenement met binnenlandse en buitenlandse topwielrenners vindt plaats rondom de drie grote pleinen in het historisch centrum van Maastricht.

Eneco Tour

In de laatste jaren van zijn bestaan droeg deze wedstrijd omwille van sponsorbelangen al de naam van ENECO Tour, naar het Nederlandse energiebedrijf. Traditioneel vond de wedstrijd plaats op het einde van de maand augustus.

Gemeente Kerkrade

Kerkrade staat erom bekend dat het een mooi groen gebied is waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. In de directe omgeving vindt u een groot aantal bezienswaardigheden en musea. Kerkrade is het hart van de steden Maastricht, Luik, Aken en Keulen: deze steden zijn vanuit de uitstekende ligging van Kerkrade in de Euregio heel makkelijk en snel bereikbaar (al in 60 minuten in de Domstad Keulen).

Gemeente Landgraaf

Landgraaf heeft met recht een plaats op de landkaart weten te bemachtigen en is uitgegroeid tot één van de grotere gemeenten in Limburg. Een gemeente waar je prima kunt wonen, werken en recreëren.

Raboronde Heerlen

De RABOronde Heerlen is een jaarlijks criterium dat vrijdags na de Ronde van Frankrijk verreden wordt in de binnenstad van Heerlen, Nederland. De RABOronde wordt sinds 2010 georganiseerd door de Stichting Cyclocross Heerlen.

Roda JC

Roda JC is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in Kerkrade en uitkomend in de Eredivisie.