Diensten

Sinds 1 april 1999 is D&D Verhuur actief in het segment van de verhuur; voornamelijk is de verhuur van bouwhekken, dranghekken en evenementhekken/barrières onze specialiteit. Daarnaast zijn we gestaag gegroeid in het segment veiligheid en dan specifiek de verkeerstechniek. Ons assortiment van producten bestaat uit: bakens, schrikhekken, verkeersborden, pionnen, VRI/verkeersregelinstallaties, tekstwagens en informatieborden.

Met betrekking tot de activiteiten van D&D Verhuur richten wij ons ook tot de bouwsector. Naast de verhuur van een uitgebreid aantal én type hekken alsook borden, verhuren wij verder aanhangwagens, bio-boxen en aggregaten.

Overigens strekt het assortiment van D&D Verhuur zich ook uit tot producten die benodigd zijn voor het organiseren van een evenement of bijvoorbeeld een feest. De producten die we aanbieden bestaan o.a. uit feesttenten, springkussen, meubilair, warmte-heathers, geluidsinstallaties, mobiele tribunes, podiumwagens en mobiele meldpost (bijvoorbeeld als jurywagen te gebruiken).

Ons assortiment van verhuurartikelen is steeds uit voorraad leverbaar! Wij bieden onze producten in kleine aantallen aan, terwijl onze bouw-, drang- en evenementhekken ook in aantallen van 125, 200, 250, 500, 1000 en 1500 meter geleverd worden. Onze producten kunt uzelf ophalen, natuurlijk bieden wij ook aan om de producten en in het bijzonder de hekken op uw locatie te leveren. Onze service reikt verder daar wij - tegen een meerprijs - evenzeer hekken lossen, op de aangewezen plek plaatsen en weer opladen. Ons wagenpark is zo ingericht dat ongeacht het aantal benodigde hekken deze probleemloos op locatie, in zowel het binnenland alsook het buitenland, kunnen worden bezorgd.

Tot slot biedt D&D Verhuur 24 uur per dag & 7 dagen in de week haar calamiteitendienst aan:
Wanneer de veiligheid op de weg, in de stad, bij evenementen of anderszins in het gedrang is, kan D&D Verhuur ingeschakeld worden om zorg te dragen voor wegomleidingen, afscherming van locaties, wegen of gebouwen alsook andere omstandigheden die beveiliging noodzakelijk maken. Wij zijn bereikbaar via de telefoonnummers die elders op deze pagina genoemd zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, via de button: offerte. Wilt u een vrijblijvend gesprek betreffende uw specifieke verhuurvraag? Dan kunt u ons natuurlijk telefonische bereiken via nummer 045 - 5 35 06 22 of richt uw verzoek per e-mail via de button: contact.