Onze Referenties:


Roda JC

Roda JC (opgericht in 1962) is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in Kerkrade en uitkomend in de eredivisie...

Gemeente Landgraaf

Landgraaf is uitgegroeid tot één van de grotere gemeenten in Limburg. Een gemeente waar je prima kunt wonen, werken en recreëren.

Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race is een jaarlijks terugkerend groots evenement waarbij de wereldtop wielrenners vertegenwoordigd is.

Klimcriterium Ulestraten

Deze wielerronde is sinds 2010 helemaal terug op de wielerkalender. In de jaren ’80 was dit een wedstrijd voor toerfietsers, die hun parcours vervolgden door Ulestraten en Waterval. Een keiharde scherprechter ligt in dit parcours, de zogenaamde Biesenberg. Inmiddels zijn het geen tourfietsers meer die aan de start verschijnen, maar de jeugd.

Achilles-Top

Atletiekvereniging Achilles-Top uit Kerkrade is opgericht in 1961 en gevestigd in het Gemeentelijk Sportpark Kaalheide.

Ridder Ronde
Maastricht

De profronde Maastricht, beter bekend als de Ridderronde, is al 30 jaar (in 2014) een jaarlijks terugkerend gratis toegankelijk wielerspektakel dat bezocht wordt door ruim 40.000. D&D Verhuur is buitengewoon trots om hier haar bijdrage te leveren middels het plaatsen van o.a. dranghekken.

Limburgs Mooiste

FLM is een recreatief fietsevenement in het mooiste deel van Zuid-Limburg en de grensstreek van België en Duitsland, voor een zo breed mogelijke groep fietsliefhebbers die een aansprekende sportieve prestatie willen leveren in een gezellige toeristische ambiance.

Grote prijs
Adrie van der Poel

De slotmanche van de wereldbeker veldrijden is al jarenlang de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide. In eerste instantie werd de cross in 2000 opgericht voor het afscheid van Adrie van der Poel. Hierna ging de cross door en staat het nu bekend als de grootste en belangrijkste cross op Nederlandse bodem.. D&D Verhuur is buitengewoon trots om hier haar bijdrage te leveren middels het plaatsen van o.a. drang / bouwhekken en finishbarriers.

Gemeente Kerkrade

Kerkrade is een groene stad binnen het samenwerkingsverband Parkstad Limburg en grenst aan o.a. Herzogenrath (D). Belangrijke trekpleisters zijn o.a. Abdij Rolduc, GAIAZOO Kerkrade en Continium. Er worden tal van evenementen georganiseerd waaronder wielrennen Eurode Omloop Kerkrade, het 4-jaarlijks muziek festijn WMC en het jaarlijks terugkerend Orlando festival. Met carnaval blinkt Kerkrade uit in haar optochten en het treffen op carnavalsdinsdag op de markt.

Stichting WK Wielrennen

De wereldkampioenschappen wielrennen 2012 werden tussen 16 en 23 september 2012 gereden in Zuid Limburg in Nederland en hadden telkens Berg en Terblijt als finishplaats. De organisatie in Nederland was in handen van de provincie Limburg in samenwerking met acht Limburgse gemeenten. D&D VERHUUR was dé hofleverancier van het mobiel hekwerk (exclusive partner mobile fencing).

Eurode Omloop

Mede grondlegger van D&D Verhuur de heer Jo Dorscheidt is oprichter van de Eurode omloop. Dit is een wielerwedstrijd met start en finish in de Nederlandse plaats Kerkrade. De wedstrijd werd voor het eerst in 1992 verreden en sinds 2013 wordt er niet meer over Duits grondgebied gereden. De inrichting van de finishstraat als ook de beveiliging middels mobiel hekwerk wordt geheel verzorgd door D&D Verhuur.